Loading map...

1 Bedroom | Corvin Setany | District 8

Property ID: 38940
Corvin Setany, Corvin sétány, Budapest,
915,00€ Per Month AVAILABLE
2 months
Corvin Setany
  • 1760
  • 0
  • 1 Bedroom
  • 1 Bathroom
  • 56 sq m
Pedram Zarei
Pedram Zarei
+36 (70) 999 6666
Request a callback! 

Description

Stylish 56 m2 apartment for long term rentals in the Corvin Area Budapest downtown

The well-equipped stylish modern designed living and bedroom apartment is located right in the middle of the Corvin Area, downtown Budapest, with excellent public transport.

The apartment is the 8rd floor of the Fontana House. This spacious living room has a 5 m2 covered balcony overlooking a lively car-free square. The living room is attached to an open kitchen (oven, fridge, microwave). The brand new big double bed and a big new cabinet in the bedroom give a chance for the comfortable accommodation. The bathroom is furnished with a bath and washing machine. There is a separate guest toilette.

The apartment is fully furnished with stylish, brand new furniture and has a strictly non-smoking policy.

Rental fee: 290 000 HUF + common cost 22 000 Ft + overhead.

 

 

Stílusos 56 m2-s lakás hosszútávra KIADÓ a Corvin Negyedben!

A jól felszerelt, modern, nappali, hálószobás design lakás Budapest belvárosában, a megújult Corvin Sétányon, a Fontana Ház 8. emeletén található,  kiváló tömegközlekedési megközelíthetőséggel.

A tágas nappali egy fedett 5 m2-es erkéllyel rendelkezik, amely egy pezsgő sétáló-negyedre néz, így a különféle élelmiszerboltok, drogériák, pékségek, trendi éttermek, kávézók, fitneszterem és a Corvin Plaza is egy karnyújtásnyira van bejárattól. A mennyezet fűtéses-hűtéses lakás kiváló hőérzetet biztosít az év minden napján. A tágas nappaliban egy nagyméretű kihúzhatós kanapé szolgálja a lakók kényelmét.  A felszerelt amerikai típusú konyha (sütő, új hűtőszekrény, új mikrohullámú sütő, elszívó) mellett található az étkező akár hat személyesre bővíthető ebédlőasztallal.  A lakáshoz tartozó hálószobában két új dupla szekrény kényelmesen biztosítja a ruhák elhelyezését. Teljesen új a nagyméretű franciaágy is. A fürdőszoban fürdőkád, mosógép található. Az előszobából külön nyílik a  vendégmosdó.

Az egész lakás teljesen modern stílusú bútorokkal van berendezve, mely szeretettel várja nem dohányzó, igényes bérlőjét.

Havi bérleti díj: 290 000 Ft + 22 000 Ft  közös ktg + rezsi

Amenities

●Washing Machine
●TV
●Balcony
●AC
●Lift
●Dish-washing machine
●Microwave
●VIEW to Street

Additional Information

Floor: 8
Reference ID: DOM
District: 8th
Common Cost: 22000 HUF
Heating: Central