Loading map...

One Bedroom | Erzsebet ter| District 5

Property ID: 39722
erzsebet ter, District V., Budapest,
516,00€ Per Month RENTED
Apartment
  • 172
  • 0
  • 1 Bedroom
  • 1 Bathroom
  • 50 sq m
Pátkai Jasmine
Pátkai Jasmine
+36 (20) 525 6755
Contact Agent

Description

In a jump away from Deak ferenc ter, in prestigious 5th district, a one bedroom apartment is available for rent.

The apartment is located in the second floor with elevator, it is 50 sqm. It consist of a fully furnished living room, fully equipped kitchen and bedroom. Currently there is no bed in the bedroom but the owner is willing to buy one if new tenants need.

The apartment also can be used as an office.

Common costs is 12000 HUF which includes unlimited usage of water.

Minimum rental period of the apartment is one year, you can move in Immediately with two month deposit, first rent and first common costs.

Kiadó az Erzsébet téren, a város szívében egy második emeleti, belső udvari és ezáltal nagyon csendes, bútorozott lakás.

A lakás konyhából, tágas nappaliból, fürdőből és egy félszobából áll. A bejárati ajtón belépve az előszobába érkezünk. Innen szembe nyílik a félszoba (jelenleg hálószoba), egy kisebb kamrahelyiséggel. Az előtérből balra található a konyha, ahonnan tovább haladva az impozáns és tágas nappaliba érkezünk. A konyha mellől nyílik a zuhanyzós fürdőszoba wc-vel.

A lakás klasszikus polgári lakás közel 4 m-es belmagassággal, amely kitűnő választás lehet a belvárosi nyüzsgő életet kedvelő bérlőknek (1-2 fő részére) vagy irodának is. 

A ház szép állapotú és kitűnő elhelyezkedésű, pár perces sétán belül több bolt, számos étterem elérhető. A lakás tömegközlekedési szempontból kiemelkedő, a Deák tér 1 perces sétára van.

Közös költsége 12.000 forint (ami tartalmazza a vizet), a rezsiköltség alacsony (egyéni cirkó fűtés van, gáz és villany egyéni mérés alapján fizetendő), internet és tv be van kötve.

A lakás hosszú távra (több mint egy évre) kiadó. A bérlet feltételei: 2 havi kaució és 1 havi bérleti díj előre fizetendő.

Azonnal költözhető.

***Rent: 165000 HUF***

***Common Cost: 12000 HUF including water***

***Minimum Rental Period: 12 Month***

***Available: immediately***

Amenities

●Washing Machine
●TV
●Lift
●Microwave

Floor Plans

Additional Information

Floor: 2
Reference ID: DOM
District: 5th
Common Cost: 12000 HUF water included